Op 20 juli zijn wij gesloten.
Stalen aanvragen Offerte

Kindvriendelijk kunstgras

Heeft u kinderen? Dan is het verstandig om bij de inrichting van uw tuin ervoor te zorgen dat deze kindvriendelijk is. Ongetwijfeld komt ook de vraag boven hoe het eigenlijk zit met kunstgras. Is kunstgras toch wel een beetje kindvriendelijk?

Kunstgras en kinderen

Kunstgras is ideaal voor speelveldjes en speeltuinen, maar ook uitermate geschikt voor tuinen waar kinderen actief spelen op het gazon. Het grote voordeel van kunstgras is natuurlijk dat het niet verkleurt of dor wordt. Dit zorgt ervoor dat de kids heerlijk kunt ravotten op het gazon, zonder dat ze bruine en dorre plekken veroorzaken. Dus, heeft u een hekel aan dorre, bruine plekken in het gras, maar wilt u toch dat de kinderen op het gazon kunnen spelen? Dan is kunstgras dé oplossing voor in uw tuin!

Veiligheid van kunstgras

Kunstgras is lekker zacht om op te spelen. Daarnaast is het brandveilig en droogt het zeer snel op na een regenbui. Zo glijden uw kinderen niet snel uit als het geregend heeft. Ook is ons kunstgras erg stevig. Ons kunstgras is net zo veilig als kinderspeelgoed! Dat alles samen maakt kunstgras een ideale oplossing voor in uw tuin wanneer u kinderen heeft.

Kunstgras met valdemping

Ons kunstgras kan ook worden uitgerust met speciale valdemping. Op openbare plaatsen, zoals in publieke speeltuinen, is het in veel gevallen al verplicht om die demping te gebruiken. Wij zien ook steeds vaker dat particulieren bij hun speeltoestellen valdemping gaan gebruiken. We raden altijd aan om valdemping te gebruiken bij kunstgras dat door kinderen wordt gebruikt om op te spelen. Zo maken wij uw kunstgras extra veilig. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

 

De voordelen van uw Kunstgras
  • Meerdere vestigingen in Nederland & België
  • Geproduceerd in Nederland
  • Gratis stalenpakket
  • Uit voorraad leverbaar, wilt u direct meenemen? Geef u bestelling dan door via de webshop of info@uwkunstgras.nl
  • 10 jaar UV garantie
  • Wij versturen uw Kunstgras in Nederland & België