Stalen aanvragen Offerte

Kunstgras geschikt voor uw huisdieren

Als u huisdieren heeft, dan vraagt u zichzelf vast weleens af of kunstgras daar wel geschikt voor is. In dit blog geven wij antwoord op deze vraag: lees daarom snel verder!

 

Ons kunstgras is geschikt voor uw huisdier!

Heel waarschijnlijk verwacht u dat uw huisdier in de meeste gevallen een kunstgazon onprettig vindt. Niets is minder waar: huisdieren zoals honden, katten en zelfs konijnen vinden het juist erg fijn. Huisdieren onderscheiden een natuurgazon of kunstgazon namelijk nauwelijks van elkaar. Door de ontwikkelingen van kunstgras in de afgelopen jaren voelt het tegenwoordig zeer natuurlijk en zacht aan. Dit ervaart uw huisdier dan ook als zeer prettig! Hierdoor vinden ze het echt heerlijk om op het kunstgras te spelen, slapen of te ravotten. Een bijkomend voordeel bij kunstgras is dat uw huisdier niet meer onder de modder zit.

 

Voordelen van een kunstgazon bij huisdieren

Veel huisdieren hebben de eigenschap om te gaan graven in een natuurlijk gazon. Ze gaan hierbij zo erg tekeer dat het gazon er binnen korte tijd slecht uitziet. Een voordeel van kunstgras is dat een huisdier er al snel achter komt dat dit niet mogelijk is bij kunstgras. Uw huisdier kan niet meer graven, waardoor de drang om dit te doen ook afneemt. Tevens is de behoefte van huisdieren om hun ontlasting te doen op kunstgrastapijt minder dan op natuurlijk gras. Wanneer uw huisdier dit toch doet, is het tapijt eenvoudig schoon te maken. Het achterblijven van kale of bruine plekken is ook verleden tijd bij kunstgras. Wanneer u toch nog last hebt van geurhinder door de ontlasting van uw huisdier in de zomer, dan kunt u gebruik maken van de Ecopets Urine Buster. Dit neutraliseert de geur en tast het kunstgras niet aan. Deze spray is gemakkelijk aan te brengen.

 

Het geschikte kunstgras voor uw huisdier! 

Bij de zoektocht naar kunstgras voor uw huisdier is het van groot belang om de juiste keuze te maken. Zo willen wij weten wat voor huisdier u heeft, zodat wij u kunnen helpen met het maken van een passende keuze. Voor uw huisdier is het van belang dat het kunstgras op de juiste wijze gelegd wordt. Het kunstgrasgazon moet naadloos overlopen om verwondingen bij uw huisdier te voorkomen. Ziet u het zelf niet zitten om het kunstgrasgazon aan te leggen? Wij beschikken over een team met specialisten om het gazon aan te laten leggen. Wij maken zorgeloos genieten met uw huisdier mogelijk!

 

Welk type kunstgras past bij mij en mijn huisdier?

 

Bij uw Kunstgras heeft u de keuze uit een ruim assortiment kunstgrassoorten. Om u bij het maken van de juiste keuze goed te kunnen adviseren, is het belangrijk dat wij weten welke huisdieren u heeft.

Het gedrag van uw huisdier is hier ook zeker van belang. Heeft u een hond die van ravotten houdt, dan zullen wij een ander type kunstgras adviseren dan bij een konijn of kat. Honden houden over het algemeen van een iets vollere mat, bijvoorbeeld ons type Bergen op Zoom. Verder hebben wij altijd wel restanten die geschikt zijn voor huisdieren. Deze vindt u in onze showroom te Kruiningen.

Heeft u nog twijfels bij het aanschaffen van kunstgras vanwege uw huisdier of zit u nog met andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op!

De voordelen van uw Kunstgras
  • Meerdere vestigingen in Nederland & België
  • Geproduceerd in Nederland
  • Gratis stalenpakket
  • Uit voorraad leverbaar, wilt u direct meenemen? Geef u bestelling dan door via de webshop of info@uwkunstgras.nl
  • 10 jaar UV garantie
  • Wij versturen uw Kunstgras in Nederland & België