Stalen aanvragen Offerte

Kunstgras plaatsen in de speeltuin

Overweegt u kunstgras in de speeltuin te leggen? Dat is een uitstekende keuze! UwKunstgras is namelijk ideaal voor speeltuinen, vooral voor kinderen. Bij UwKunstgras bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van een kunstgras speeltuin.

Waarom kunstgras in de speeltuin?

Veiligheid staat voorop in een goede speeltuin. Met ons veiligheidsgras wordt de impact van een val aanzienlijk verminderd, waardoor kinderen met een gerust hart kunnen spelen. Het kunstgras zorgt voor een egale ondergrond zonder hobbels of kuilen, wat het risico op struikelen minimaliseert.

Voordelen van kunstgras voor speeltuinen

Naast veiligheid biedt kunstgras nog meer voordelen. Het onderhoud is minimaal: geen maaien, sproeien of moddervlekken meer. Kinderen kunnen vrijuit spelen zonder dat hun kleding vuil wordt. Kunstgras is perfect voor speeltoestellen zoals zwembadjes en trampolines, dankzij de duurzaamheid en valdemping.

Zelf kunstgras aanleggen?

Het aanleggen van kunstgras in de speeltuin is doorgaans eenvoudig en kan zelf worden gedaan. Onze instructies helpen u stap voor stap door het proces. Voor wie wat extra hulp nodig heeft, bieden we ook een professionele aanlegservice aan.

Kortom, met kunstgras van UwKunstgras kiest u voor een veilige, duurzame en onderhoudsvriendelijke speeltuin. Laat kinderen zorgeloos genieten van hun speeltijd terwijl u geniet van een mooi groen gazon, het hele jaar door.

De voordelen van uw Kunstgras
  • Meerdere vestigingen in Nederland & België
  • Geproduceerd in Nederland
  • Gratis stalenpakket
  • Uit voorraad leverbaar, wilt u direct meenemen? Geef u bestelling dan door via de webshop of info@uwkunstgras.nl
  • 10 jaar UV garantie
  • Wij versturen uw Kunstgras in Nederland & België